kvachu pisze:Obawiam się, że w grze jest błą, a nawet wielbłą =[. Nie mogę przejść poziomu z rękawicami takimi czerwoymi czy czymś gdzie leci nuta z mario. Mam zabić 25 szkieletorów i zebrać wszystko. Robie to i dalej niby nie wykonałem zadania... Parę arzy zabiłem ich nawet ponad 30(liczyłem dokładnie) i zebrałem też wszyściutki miecze i nic.
Mam to samo na planszy po prawo (15 szkieletów+3bonusy z mieczykiem), ponadto zauważyłem (?), że jeśli stracisz życie ilość zabitych wrogów naliczana jest najprawdopodobniej od zera - słowem, w tym układzie musisz przejść planszę "na raz".
Ogólnie pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, no może poza neutralną (sic!) muzyką, ale szczerze mówiąc z czasem coraz słabsze. Gra notorycznie wiesza się jeśli tylko w tle pracuje coś cięższego (nigdy wcześniej nie miałem problemów z PM*
edit), spowalnia ją gameover, do tego wspomniane bugi i w całości patrząc niewyważone, a czasami dziesięciosekundowe, imo
kompletnie bezsensowne plansze. No i bonusy, które jak się okazuje, dotychczas właściwie mogłyby dla mnie nie istnieć. =]
Reasumując: szanuję ten ambitniej budowany dowcip, ilość włożonej pracy, pomysł i fajny klimat gry, ale ogólnie w mój gust to wszystko nie trafiło. Poza tym zdecydowanie zabrakło testowania - przydałaby się szybka poprawka problemów z wrogami. Póki co więcej czasu spędziłem na walce z samą grą, niż pokonując poziomy - a jest to dla mnie sytuacja zupełnie nie do przyjęcia.