Chciałbym Wam zaprezentować moją grę, "owoc" dwuletniej pracy, którą wydałem w końcu wczoraj. Gra jest(jak na razie) tylko po angielsku, ale mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza. Poniżej opis gry(który pozwoliłem sobie przetłumaczyć na polski z mojego itch.io):

Wersja RM: VX Ace
Data wydania: 08.12.2017
Sugerowany wiek gracza: 16+
Prawdopodobny czas przejścia: 5,5 h - 11 h(w przybliżeniu)
UWAGA! Gra zawiera wiele migających nagle świateł i kolorów. Jeżeli cierpisz na epilepsję i tym podobne choroby - graj tylko na własną odpowiedzialność!
Opis:
Życie młodego chłopca z cichego miasteczka zostaje nagle odwrócone do góry nogami, po odkryciu przez niego tajemniczego kosmity, który jest teraz rozbitkiem na Ziemi. To spotkanie będzie pierwszym z wielu niecodziennych sytuacji, które nadejdą w następnych pięciu dniach, podczas gdy miasto będzie stawało się coraz bardziej szalone...
SpaceSave jest skupionym na historii, turowym RPG, stworzonym w RPG Maker’rze VX ACE. Gra jest nastawiona na eksplorację i interakcję z wieloma postaciami zamieszkującymi miasto. Gra dzieje się w ciągu pięciu dni, podzielonych na sekcje:
Rano: Zwiedzaj okoliczną szkołę, wykonując przysługi zlecane przez uczniów w potrzebie. Jeżeli masz taką ochotę, możesz też wziąć udział w wojnie pomiędzy dwiema szkolnymi frakcjami...
Po szkole: Odkrywaj miasteczko zamieszkiwane przez bohatera, wypełnione sekretami ,znajdźkami, nieoczekiwanymi przeciwnikami i wieloma różnymi mieszkańcami do poznania. Znajdziesz się także w miejscach, które będą wymagać od Ciebie zaprezentowania nie tylko siły fizycznej, ale też umysłowej, aby pokonać ukryte tam wyzwania.
Cechy gry(ficzery):
- Eksploruj miasto, jego obrzeża i pobliski las, wypełniony ekscentrycznymi postaciami do poznania, sekretami do odnalezienia i walkami do odbycia
- Ponad 20 zadań pobocznych i dodatkowej zawartości do wykonania podczas eksploracji. Czasami, mogą one nawet wpłynąć na wydarzenia w głównej historii... uważaj jednak - nie zawsze będzie to pozytywny wpływ
- Historia z wieloma szalonymi doświadczeniami do przeżycia i wyzwaniami do pokonania. Poznaj kosmiczną tajemnicę i uratuj Ludzkość... jeżeli zdołasz.
- Trzy zakończenia(w tym jedno sekretne). Które jest "tym prawdziwym"? Posłuchaj głosu serca i zadecyduj sam/a...
- Dziwaczny świat wypełniony humorem, szaleństwem i niebezpieczeństwami - czasami wszystkimi trzema naraz
- Oryginalna grafika i animacje
Screenshoty:

https://drive.google.com/open?id=1MxUVE ... HIcpQk2py5 (407 MB)
Paczka zawiera:
- Plik .exe z grą("rozpakowywacz"), RTP jest zaimplementowane
- Plik .txt z README
- Plik .pdf z instrukcją
Wersja(1.4) bez RTP:
https://drive.google.com/open?id=1zRipd ... 69Wx5bOmXX (220 MB)
Jak na razie - to wszystko ode mnie. Mam nadzieję, że gra się Wam spodoba! Jeżeli napotkacie jakieś problemy - poinformujcie mnie - zanotuję je sobie do naprawy w następnym patch'u.