Konkurencja rzeczywiście dość mocna.

Wojny miast- Za ciekawy pomysł (podniszczone miasta zrzucające na siebie różniaste kastastrofy) i tryb dwóch graczy

Czego nie widać- Za kombinowanie genami do uzyskania różnych odmian żyjątek i bonusów, a także za szczegółowy tutorial

edit:
Po namyślę postanowiłem, że wkład w ten projekcik nie powinien się zmarnować, więc wrzucam POZAKONKURSOWO jako CIEKAWOSTKĘ dla CIEKAWYCH jego poprawioną wersję (Żeby nikt tu nie walił komenta, że jeszcze na siłę pcham się z nim do TACO)

http://www.zshare.net/download/59666542c87a47b6/
edit2:
BLACK był akurat celowo (RMTool nie wskazał jego braku, więc myślałem, że jest w projekcie

@BeVoo- w wymogach nie było narzucone, że ma to być minigierka, dlatego w przeciwieństwie do innych projektów (domyślałem się, że będzie wysyp minigier) chciałem spróbować wykonać skrypt K-P-N w postaci CBS + obtoczyłem go jakąś banalną fabułą.

Z początku nie chciałem brać udziału w TACO, ale dwa dni przed końcem coś mnie chwyciło, że to może być dobre odreagowanie od tłuczenia CBSa (dużo rysowania i dodawania nowych skryptów, ale daje to trochę frajdy