Skrypt #5 - Zręcznościówka
- Noruj
- Kontakt:
Re: Skrypt #5 - Zręcznościówka
Oddaję głos na Bitwę Kolorów, świetny motyw, mimo że znam go już z Crasha. Mega grywalne.
Kosmos też był niezły, ale Asteroid fight nie przypadło mi do gustu, a jaja pingwina były strasznie proste i lagowało mi przy spadaniu jajek.
Kosmos też był niezły, ale Asteroid fight nie przypadło mi do gustu, a jaja pingwina były strasznie proste i lagowało mi przy spadaniu jajek.
- ŻbiXs
Zagraliście we wszystkie 4...?
- Gamer2002
Bitwa Kolorów
Szczegółowe opinie dam kiedy skończy się termin głosowania.
Szczegółowe opinie dam kiedy skończy się termin głosowania.
Bardziej myślę że to wina terminu równoległego z innym konkursem.Jazzwhisky pisze:Tak myślę, że na pewno coś w tym jest, inna sprawa, że chyba trudno już będzie kiedykolwiek dobić do sukcesu TACO#4 czy TASC2. =}DE pisze:Moze zawinila wymagajaca tematyka?
- X-Tech
Gamer ja myślę podobnie + troszkę dłużej mógł być zapowiadany konkurs nim w ogóle podano tematykę. Myślę, że to pomogło by zwiększyć ilość chętnych, ale termin bardzo tu namieszał przede wszystkim.
- Amadik
- Kontakt:
+ Asteroid Flight - bo byłem jej poziomem najbardziej zaskoczony.
- Foxer
Głosuję na Asteroid Fight, świetnie zrobione jest to pseudo-3D. Rzeczywiście trochę wolne i przez to nuży, ale pozostałe prace prezentują niezbyt duży poziom...
- Jazzwhisky
- Kontakt:
Dzień dobry, oficjalne zestawienie rezultatów oraz autorzy i nasz (wybrany jak zwykle z ogromną przewagą, choć w krwawej walce) zwycięzca! =)
15 głosów - Bitwa Kolorów (Foxer)
3 głosy - Asteroid Flight (Gamer2002)
1 głos - KoSmos (Ska'ciu)
0 głosów - Jaja Pingwina (Secretman), TACO5Projekt (Ta $%#@! Skrzynia) (ŻbiX)
Gratulacje dla zwycięzcy, ale także dla pozostałych uczestników - co do ostatnich wypowiedzi, szczerze mówiąc myślę, że jest kompletnie inaczej - nic nam nie zaszkodziło, po prostu trochę zabrakło niektórych starych wyjadaczy czy stałych uczestników poprzednich edycji TACO. Osobiście i ostatecznie jestem usatysfakcjonowany, wciąż nie jest tak źle, dzięki wszystkim za czas poświęcony konkursowi! =)
15 głosów - Bitwa Kolorów (Foxer)
3 głosy - Asteroid Flight (Gamer2002)
1 głos - KoSmos (Ska'ciu)
0 głosów - Jaja Pingwina (Secretman), TACO5Projekt (Ta $%#@! Skrzynia) (ŻbiX)
Gratulacje dla zwycięzcy, ale także dla pozostałych uczestników - co do ostatnich wypowiedzi, szczerze mówiąc myślę, że jest kompletnie inaczej - nic nam nie zaszkodziło, po prostu trochę zabrakło niektórych starych wyjadaczy czy stałych uczestników poprzednich edycji TACO. Osobiście i ostatecznie jestem usatysfakcjonowany, wciąż nie jest tak źle, dzięki wszystkim za czas poświęcony konkursowi! =)
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr
- X-Tech
Pomimo małej ilości prac zaskoczenie jednak NIEZŁE ilością odpowiedzi, zainteresowaniem. A miałem zrobić tego arkanoida, albo FPSa przyznam, że nie chciało mi się, bo oczywiście jak mówi podpis zajmuje się kilkoma grami...Foxer gratulacje - pozamiatałeś :D (ale ogólnie i tak cienizna XD)
- Ska'ciu
- Kontakt:
To ja się wytłumaczę za niedopracowania w KoSmos, wziąłem się za to nieco późno w dodatku myślałem że mam mniej czasu niż miałem, do tego jeszcze konwent przed którym chciałem to skończyć no i mamy brak żyć (ale przecież nie tak trudno omijać wrogie lasery!), powerupów (do nich bym musiał za dużo zmieniać) czy możliwości ominięcia intra (myślałem że i tak jest króciutkie, sam nie wiem dlaczego nie dałem "pomiń intro - tak,nie" O_o)
To było moje pierwsze TACO ale już wiem że nie ma lekko i nie warto robić na szybko :p
A po za tym to Gratuluję Foxerowi i reszcie (głównie za pomysły) oraz dzięki wszystkim za zainteresowanie i oddanie głosów na cokolwiek ;)
Na koniec jeszcze przypomnę twórcą że powinni dawać swoje gry do testów ludziom posiadającym niezbyt mocne kompy (jak od czasu zwalonego paska HP w Lt.Python zawsze tak robię ;))
To było moje pierwsze TACO ale już wiem że nie ma lekko i nie warto robić na szybko :p
A po za tym to Gratuluję Foxerowi i reszcie (głównie za pomysły) oraz dzięki wszystkim za zainteresowanie i oddanie głosów na cokolwiek ;)
Na koniec jeszcze przypomnę twórcą że powinni dawać swoje gry do testów ludziom posiadającym niezbyt mocne kompy (jak od czasu zwalonego paska HP w Lt.Python zawsze tak robię ;))
Nie chce mi się ale staram się makerować... I tak już kilka lat xD
The end of C'S RPG Studio: http://www.mediafire.com/?5gmmmmyh2zd (filmik na rm2k3)
ps. Hail Anime&Manga&Nihon

W Tsukurogrodzie najlepszy tydzień powstaje w grze!
The end of C'S RPG Studio: http://www.mediafire.com/?5gmmmmyh2zd (filmik na rm2k3)
ps. Hail Anime&Manga&Nihon

W Tsukurogrodzie najlepszy tydzień powstaje w grze!
- X-Tech
Ska'ciu bez kitu, ale ja uważam, że takie gry jak są na konkurs można zmontować w 2 godziny :D
Niektóre z nich to roboty na pół godzinki i akurat w tym momencie nie przesadzam.
Niektóre z nich to roboty na pół godzinki i akurat w tym momencie nie przesadzam.
- Secretman
Gratulacje dla Foxer'a, dziękuje za uwagi i głosy poparcia. Co do jaj, to pomimo przedłużenia terminu o jeden dzień, brakło trochę czasu. Jeśli chodzi o lagi, to coś przekręciłem i już mi się nie chciało doszukiwać przyczyn(zabrakło nawet muzyczki
). Wierz mi X, nawet takiej zlagowanej gry w 2 godziny nie zrobisz (no i nie zrobiłeś
).