Tokei no 7
- Michu
- Kontakt:
- Inq
- Mertruve
- Amadik
- Kontakt:
A ja musiałem nadrobić trochę historii i dowiedzieć się kto to Gaido bo mi nick nic nie mówił :x
Anyway... Dobra robota. Nie mogę powiedzieć, żeby wszystkie teksty mi się podobały ( czyt. przypadły do gustu ), ale to u mnie normalne ( czyt. zboczenie zawodowe ).
Oczywiście życzę powodzenia na Golden Forkach...
Anyway... Dobra robota. Nie mogę powiedzieć, żeby wszystkie teksty mi się podobały ( czyt. przypadły do gustu ), ale to u mnie normalne ( czyt. zboczenie zawodowe ).
Oczywiście życzę powodzenia na Golden Forkach...
Ostatnio zmieniony 05 gru 2007, 22:52 przez Amadik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gokufan
- Kontakt:
- Ceres-chan
- Kontakt:
- Kiksi
- Super Vegeta
- Kontakt:
- Jazzwhisky
- Kontakt:
Bardzo fajne teksty SV, natomiast prawdziwym skandalem jest brak tekstów Micha. ;]
I imo rzeczywiście do pełnego wypasu brakuje ze dwóch tekstów scena/recenzje. Ale ogólnie bardzo dobrze, że wreszcie mamy nr 7. Tylko faktycznie troszkę głupio, że wraz z obsuwą Tokei przesunęło się także otwarcie GF zapowiedzi...
I imo rzeczywiście do pełnego wypasu brakuje ze dwóch tekstów scena/recenzje. Ale ogólnie bardzo dobrze, że wreszcie mamy nr 7. Tylko faktycznie troszkę głupio, że wraz z obsuwą Tokei przesunęło się także otwarcie GF zapowiedzi...
Bo ich nie dostałem. :]Gokufan pisze: P.S:Jazzy, prosiłeś mnie o screeny z pokemonów na ds, czemu ich nie użyłeś? :D
http://tsukuru.cyberdusk.pl/tsukuru/for ... .php?t=504Kikut pisze:ehmm.. co do kategorii "Zapowiedź"... trzeba to zrobić w rm czy można z tego skręcić filmik?
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr
- Sarge
- Kontakt:
A nie myśleliście o wprowadzeniu ocen do recenzji? Póki co widzę, że są one wystawiane przez "widzi-mi-się" redaktora (w tym numerze ocenę otrzymała tylko jedna gra), a dobrze by było, gdyby to było jednak stałą regułą. No i miło by było zobaczyć (poza oceną ogólną) noty cząstkowe - przykładowo za mapping, dźwięk, grywalność i żywotność. Co o tym myślicie?
- Michu
- Kontakt:
- Sarge
- Kontakt:
Ok, jak uważacie, ale moim zdaniem wprowadzenie ocen byłoby lepszym rozwiązaniem - zawsze to potem łatwiej porównać poszczególne tytuły w oparciu o oceny właśnie.
Z drugiej strony - jeśli ocen nie dajecie, to czemu w wybranych recenzjach jednak na końcu tekstu one się znajdują? Panuje tu jakaś reguła w tym aspekcie?
Z drugiej strony - jeśli ocen nie dajecie, to czemu w wybranych recenzjach jednak na końcu tekstu one się znajdują? Panuje tu jakaś reguła w tym aspekcie?
- Jazzwhisky
- Kontakt:
IMO ma to wyłącznie sens, gdy produkcję ocenia grupa ludzi. Ocena pojedynczego recenzenta może być zbyt subiektywna/odchylona. W sytuacji gdy nad Tokei pracuje tak niewielka grupa ludzi... Raczej niewykonalne, zin boryka się ze znacznie poważniejszymi problemami.Sarge pisze:A nie myśleliście o wprowadzeniu ocen do recenzji? Póki co widzę, że są one wystawiane przez "widzi-mi-się" redaktora (w tym numerze ocenę otrzymała tylko jedna gra), a dobrze by było, gdyby to było jednak stałą regułą. No i miło by było zobaczyć (poza oceną ogólną) noty cząstkowe - przykładowo za mapping, dźwięk, grywalność i żywotność. Co o tym myślicie?
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr
- Michu
- Kontakt: