[VXA] Rozbudowany warunek

Problemy związane z pracą w RM, poszukiwania współpracowników. Uwaga na zasady zakładania tematów!

Moderatorzy: GameBoy, Dragon Kamillo

kxkuba
Posty: 33
Rejestracja: 15 lis 2012, 16:04

[VXA] Rozbudowany warunek

Postautor: kxkuba » 05 lip 2017, 10:52

Witam , wiecie jak na zdarzeniowce zrobic warunek tak jak jest swich z case w c++ ??
Awatar użytkownika
Yoroiookami

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 2); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2010 - Gry (miejsce 2)
Posty: 520
Rejestracja: 02 wrz 2014, 12:45

Re: [VXA] Rozbudowany warunek

Postautor: Yoroiookami » 05 lip 2017, 11:12

Użyj zmiennej. :I
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrapnikram

Golden Forki 2015 - Dema (miejsce 2) Zapowiedzi (zwycięstwo)
Posty: 633
Rejestracja: 21 kwie 2014, 14:39
Lokalizacja: Kurpsie
Kontakt:

Re: [VXA] Rozbudowany warunek

Postautor: Adrapnikram » 14 lip 2017, 15:21

Zależy do czego potrzebujesz. Ew. możesz wykonać skrypt w RGSS 3. Funkcja "Wywołaj skrypt", ale to zależy czego potrzebujesz
~VladArges
ten mały puchar pod avatarem zrobil mi wtedy taka radoche ze latalem i z 10 razy chwalilem sie rodzicom xD
~Jazz
dla takich rzeczy powstało TA i całe forum
nie dla lajkow pod profilem
Zapraszam na stronę o moich grach i pixelarcie :-D

Obrazek

Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości