Tale of Exile Akt II
- Mertruve
Re: Tale of Exile Akt II
Totalny brak odpowiedzi? Wszyscy czekali, więc nie gadaj >:o
-
Też grałem ale zapomniałem napisać. Gra super, dla mnie nawet lepiej jak jedynka . Jak na demo to długie bo grałem ze 3 godziny. Super klimacik, intro, scenki i dialogi. Mapa super szybciej i mniej walk. No i handlowanie jest bomba, tylko za łatwo z kasą się robi bo przebitka duża. Ale wreszcie miałem wszystko na maxa ulepszone i kupiłem amulety i naszyjniki i gemmy. W nowym mieście była super akcja fabuła wciągała jeszcze bardziej. Nie mogę się doczekać pełniaka. Sejwa mam do dziś ;)
Aha, pamiętam, że miałem buga z skradanką w lesie. Na chwilkę teleportowało łucznika tam gdzie celowałem a potem zniknął. A po strzale było już ok.
Aha, pamiętam, że miałem buga z skradanką w lesie. Na chwilkę teleportowało łucznika tam gdzie celowałem a potem zniknął. A po strzale było już ok.
- Uchicha666
- Kontakt:
No właśnie nic nie słychać żeby akt 2 miał wyjsc......
Ja ciąż czekam z niecierpliwoscią...
Ja ciąż czekam z niecierpliwoscią...
I pamiętaj nie zapominaj.Wiem jestem sensem twojego istnienia.
と覚えて、忘れないでください . 私はあなたの存在の意味を知っている.クラウド
(Cloud) FF Advent Children
と覚えて、忘れないでください . 私はあなたの存在の意味を知っている.クラウド
(Cloud) FF Advent Children
-
Jestem tu nowy. I chciałbym zapytać jak zrobić lepszą grafikę do tej gry
widzę na SCREENACH że są bez ani jednego pikselka a ja mam wszystko zlane na siebie.
http://yfrog.com/0xadsaup
widzę na SCREENACH że są bez ani jednego pikselka a ja mam wszystko zlane na siebie.
http://yfrog.com/0xadsaup
- Dragon Kamillo
jak włączysz grę to masz na pełnym ekranie. graj w oknie. uzyj klawiszy alt enter jednocześnie
wtedy będziesz miał jak na screenach
-
jak włączysz grę to masz na pełnym ekranie. graj w oknie. uzyj klawiszy alt enter jednocześnie
Nic to nie zmienia Proszę spojrzeć...http://img266.imageshack.us/img266/3445/adsau.png
- Super Vegeta
- Kontakt:
http://tsukuru.pl/index.php?link=FAQ/ekran
Gry w RM (w tym i ToE) pracują w rozdzielczości 320x240, jak na dzisiejsze standardy bardzo niskiej - więc jakkolwiek byś nie kombinował, nie oczekuj, że pikseloza zniknie zupełnie.
Gry w RM (w tym i ToE) pracują w rozdzielczości 320x240, jak na dzisiejsze standardy bardzo niskiej - więc jakkolwiek byś nie kombinował, nie oczekuj, że pikseloza zniknie zupełnie.
- Dragon Kamillo
to on po zrobieniu screena musiał pomniejszyć dwa razy. ale zawsze jest troche lepiej. myśle że przyzwyczisz się do tej pikselozy( nie jest taka zła)
SV wyczerpał już temat (zgodnie z FAQ - F4+F5), wątek był już raz czyszczony,
proponuję zakończyć rozwijanie dyskusji nad tym problemem.
SV wyczerpał już temat (zgodnie z FAQ - F4+F5), wątek był już raz czyszczony,
proponuję zakończyć rozwijanie dyskusji nad tym problemem.
-
Jestem ciekaw jak idą pracę. Według mnie jest to najlepsza gra RPG stworzona w makerze.
- Super Vegeta
- Kontakt:
Kalashnikov pisze:ToE Akt II jest dostępny tylko w postaci dema i Last zapowiedział, że pełnej wersji już nie będzie (aczkolwiek mówił też kiedyś, że w ogóle nie będzie aktu drugiego, więc kto wie... :)
- X-Tech
Wspaniała gra ! Jakaś świetna muzyka jest w walkach. Ta muzyka to jakieś cudo.
Totalny relaks i hipnoza za sprawą grafiki muzyki i postaci i animacji i dialogów. To jakaś manipulacja. Wszelakie scenki rozpoczynają się filmowo często od skupienia uwagi na jakimś niepokojącym widoku na początku np: nietoperz na tle księżyca. Nie mogę się oderwać od tej gry. Bardzo podoba mi się postać tej przywódczyni jest taka charyzmatyczna i silna i ładna (kogoś mi przypomina )! Wszystko w tej grze robi na mnie ogromne wrażenie, ale znalazłem buga. Rozpoczęła się walka. Kiedy walka się skończyła wróciłem na mapę jako niewidzialny. Ten bug występuje po walce z tą wiedźmką w zielonej chustce na lewo od łucznika na polanie. Buczek do minięcia jeśli się umiejętnie sejwuje. Póki co walki nie powtórzę z tą wiedźmą, ale również z jej sąsiadem łucznikiem. Po walce z nim ekran zrobił mi się czarny. Po za tymi buczkami... Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem i cieszę się każdym szczegółem kiedy gram w tę grę. Walki są naprawdę wciągające, a atmosfera gry wylewa się w każdym calu. W trakcie walk nie raz towarzyszy nam napięcie, a bonus w postaci uzupełnienia paska hp przy zdobyciu lewela pozwala na ryzyko. To strzał w dziesiątkę. W końcu mam przyjemność pograć na taktycznym systemie w rpgmakerze. To o wiele ciekawsze i dające większe możliwości przeżycie niż zwykły system rpgmakera. Naprawdę świetnie są rozwiązane te walki i pomysły na inteligencję przeciwników.
Te smaczki i wszelakie dekoracje, oraz dodatki i wszelakie opisy w trakcie i po wygranych walkach dające szczegóły strategiczne - to lubię. Wracam do grania w to cudo.
Totalny relaks i hipnoza za sprawą grafiki muzyki i postaci i animacji i dialogów. To jakaś manipulacja. Wszelakie scenki rozpoczynają się filmowo często od skupienia uwagi na jakimś niepokojącym widoku na początku np: nietoperz na tle księżyca. Nie mogę się oderwać od tej gry. Bardzo podoba mi się postać tej przywódczyni jest taka charyzmatyczna i silna i ładna (kogoś mi przypomina )! Wszystko w tej grze robi na mnie ogromne wrażenie, ale znalazłem buga. Rozpoczęła się walka. Kiedy walka się skończyła wróciłem na mapę jako niewidzialny. Ten bug występuje po walce z tą wiedźmką w zielonej chustce na lewo od łucznika na polanie. Buczek do minięcia jeśli się umiejętnie sejwuje. Póki co walki nie powtórzę z tą wiedźmą, ale również z jej sąsiadem łucznikiem. Po walce z nim ekran zrobił mi się czarny. Po za tymi buczkami... Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem i cieszę się każdym szczegółem kiedy gram w tę grę. Walki są naprawdę wciągające, a atmosfera gry wylewa się w każdym calu. W trakcie walk nie raz towarzyszy nam napięcie, a bonus w postaci uzupełnienia paska hp przy zdobyciu lewela pozwala na ryzyko. To strzał w dziesiątkę. W końcu mam przyjemność pograć na taktycznym systemie w rpgmakerze. To o wiele ciekawsze i dające większe możliwości przeżycie niż zwykły system rpgmakera. Naprawdę świetnie są rozwiązane te walki i pomysły na inteligencję przeciwników.
Te smaczki i wszelakie dekoracje, oraz dodatki i wszelakie opisy w trakcie i po wygranych walkach dające szczegóły strategiczne - to lubię. Wracam do grania w to cudo.
- Maxnascie
- Kontakt:
-
witam, wiem ze tamat jest od lat martwy, ale moze ktos ze znajomych autora ma jakies dobre informacje o kontynuacji? gra mnie wkrecila, takiego powrotu do przeszlosci i magii szukalem dlugo, zaplacilbym za nastepne czesci
- Jazzwhisky
- Kontakt:
Przynajmniej oficjalnie szanse na kontynuację są znikome. LasTTurN od lat nie jest już aktywny, prawdopodobnie poświęcił się w pełni pracy zawodowej. :)
Jedyne co mogę polecić na twój ból to inne gry tego typu, jest tego nawet sporo, zarówno polskich jak i zagranicznych tytułów.
Jedyne co mogę polecić na twój ból to inne gry tego typu, jest tego nawet sporo, zarówno polskich jak i zagranicznych tytułów.
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr