Witajcie,
Tak jak było już wspomniane w poście na facebooku, postanowiłem wystartować z własnym serwerem, głównie stawiając na niezobowiązującą naturę discorda i funkcje serwera społecznościowego, takie jak kanały forumowe.
Permalink do zaproszenia: https://discord.gg/SuXPFNKRAt
Dziękuję za dotychczasowe wsparcie nowej inicjatywy, liczę na to, że serwer będzie się z czasem dzięki wam stabilnie rozwijał.
Trzecia Opcja - Serwer Discord
- Amelanduil
Trzecia Opcja - Serwer Discord
Glico☆Magic?
- puniek
Re: Trzecia Opcja - Serwer Discord
Tak jak dałam znać na gospodowym Discordzie, Trzecia Opcja dostaje ode mnie kredyt zaufania i od początku planów Amela wspieram ten pomysł.
Podoba mi się, że na start udało się ściągnąć kilka osób spoza typowo twórczej społeczności RPG Makera. Himi udostępnił post na Twitterze, dzięki czemu zainspirował kilku naszych znajomych. Po kilku dodanych postach przygotowano już pierwsze techniczne poprawki, by sama struktura kanału była intuicyjna dla świeżaków.
Obserwuję też, by wszystko odbywało bez personalnych wycieczek do reszty polskiej społeczności czy ambicji popsucia tego, co już Scena sobą reprezentuje. Tylko wtedy Trzecia Opcja ma szansę rozwinąć skrzydła na dłużej i stanowić świetne uzupełnienie innych inicjatyw. Trzymam kciuki, by udało się zachować ten kierunek! (⑉• ﻌ •⑉)
Podoba mi się, że na start udało się ściągnąć kilka osób spoza typowo twórczej społeczności RPG Makera. Himi udostępnił post na Twitterze, dzięki czemu zainspirował kilku naszych znajomych. Po kilku dodanych postach przygotowano już pierwsze techniczne poprawki, by sama struktura kanału była intuicyjna dla świeżaków.
Obserwuję też, by wszystko odbywało bez personalnych wycieczek do reszty polskiej społeczności czy ambicji popsucia tego, co już Scena sobą reprezentuje. Tylko wtedy Trzecia Opcja ma szansę rozwinąć skrzydła na dłużej i stanowić świetne uzupełnienie innych inicjatyw. Trzymam kciuki, by udało się zachować ten kierunek! (⑉• ﻌ •⑉)
Spoiler:
Autorka gier konkursowych z TA Project Extravaganza
(Zakażenie #1, Oddanie #6, Poznanie #8)
Redaktorka RMteki, opiekunka profilu FB (RPG Maker News Polska)
Ikonka: myskoova (IG)
(Zakażenie #1, Oddanie #6, Poznanie #8)
Redaktorka RMteki, opiekunka profilu FB (RPG Maker News Polska)
Ikonka: myskoova (IG)
- Amelanduil
Re: Trzecia Opcja - Serwer Discord
W fazę testową wchodzą poradniki/solucje - aktualnie na serwerze można znaleźć kompletną rozpiskę pomieszczeń w Komnacie autorstwa BeVoo.
Postaram się stopniowo, bez pośpiechu rozszerzać tę bazę informacji, przygotowując rozpiski innych tytułów.
Postaram się stopniowo, bez pośpiechu rozszerzać tę bazę informacji, przygotowując rozpiski innych tytułów.
Glico☆Magic?