Strona 3 z 4

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 10 lip 2017, 10:33
autor: Rykes
Może programiści zdołali już to naprawić bo u mnie też wszystko śmiga :)

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 10 lip 2017, 10:41
autor: EnterVPL
Skoro działa to dobrze. Pewnie to była chwilowa usterka :-)

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 sie 2017, 19:20
autor: Rykes
A jednak mimo początkowych trudności i przeszkód inicjatywa odniosła sukces :-D Nasz serwer na Discordzie ma się dobrze i funkcjonuje znakomicie. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali tę ideę. Pozdrawiam.

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:26
autor: CrashuR
Jakiś pomysł dlaczego discord mi nie działa po wymianie PC? Google mówi mi, że mam ściągnąć update, ale gdy to robię system odpowiada, iż owy update jest już zainstalowany.

Obrazek

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:36
autor: Dr.Man
Zaproponuję coś z klasyki xD
Odinstaluj Discorda i zainstaluj ponownie a następnie uruchom ponownie komputer,

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:44
autor: CrashuR
To się wyświetla podczas próby instalacji ;p

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 23:25
autor: EnterVPL
CrashuR pisze:Obrazek


Zgaduję że masz Windows 7. Taki błąd pojawia się gdy ma się niezainstalowane aktualizacje systemowe. Aktualizacja systemu powinna pomóc.
@EDIT
Ok. Napisałeś że robiłeś update, ale czy robiłeś to do najnowszej wersji systemu?

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 27 wrz 2017, 06:59
autor: CrashuR
Robiłem i to jest dziwne, bo wcześniej discord śmigał mi na niezaktualizowanym systemie.

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 27 wrz 2017, 09:33
autor: EnterVPL
Można jeszcze spróbować to naprawić po rusku: pobierz z neta (z jakieś strony z plikami dll) plik KERNEL32.dll i wrzuć to do folderu z plikiem wykonywalnym discorda.

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:26
autor: PInroz
SIEMA WSZYSTKIM :mrgreen:

Sformatowałem sobie laptopa, i wgrałem Widnowsa 10, mam teraz problem bo nie mogę zalogować się na konto na discordzie :cry: Wie ktoś jak można to naprawić :?:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:32
autor: Rykes
PInroz pisze:SIEMA WSZYSTKIM :mrgreen:

Sformatowałem sobie laptopa, i wgrałem Widnowsa 10, mam teraz problem bo nie mogę zalogować się na konto na discordzie :cry: Wie ktoś jak można to naprawić :?:

Opisz dokładniej problem. Jak dokładnie nie możesz się zalogować? Miałeś ustawioną weryfikację dwuetapową? Pamiętaj, że musisz potwierdzić kod od zespołu Discord jeśli logujesz się z nowego miejsca (twój laptop z nowym systemem).

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:34
autor: PInroz
Wyświetliło mi się okno w którym musiałem wpisać e-mail i hasło, wszystko zrobiłem, a zamiast się zalogować to utworzyłem nowe konto :?

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:45
autor: Rykes
Rozumiem, że próbowałeś zalogować się przez przeglądarkę. Jest tam opcja zalogowania się na już istniejące konto :-)

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:52
autor: PInroz
Nie próbowałem, mógłbyś podać link :?:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 maja 2018, 19:57
autor: Rykes
Link: https://discordapp.com/login
A w aplikacji też powinna być opcja zalogowania się na istniejące konto.