Strona 3 z 3

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 10 lip 2017, 10:33
autor: Reigh
Może programiści zdołali już to naprawić bo u mnie też wszystko śmiga :)

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 10 lip 2017, 10:41
autor: EnterVPL
Skoro działa to dobrze. Pewnie to była chwilowa usterka :-)

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 22 sie 2017, 19:20
autor: Reigh
A jednak mimo początkowych trudności i przeszkód inicjatywa odniosła sukces :-D Nasz serwer na Discordzie ma się dobrze i funkcjonuje znakomicie. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali tę ideę. Pozdrawiam.

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:26
autor: CrashuR
Jakiś pomysł dlaczego discord mi nie działa po wymianie PC? Google mówi mi, że mam ściągnąć update, ale gdy to robię system odpowiada, iż owy update jest już zainstalowany.

Obrazek

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:36
autor: Dr.Man
Zaproponuję coś z klasyki xD
Odinstaluj Discorda i zainstaluj ponownie a następnie uruchom ponownie komputer,

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 22:44
autor: CrashuR
To się wyświetla podczas próby instalacji ;p

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 26 wrz 2017, 23:25
autor: EnterVPL
CrashuR pisze:Obrazek


Zgaduję że masz Windows 7. Taki błąd pojawia się gdy ma się niezainstalowane aktualizacje systemowe. Aktualizacja systemu powinna pomóc.
@EDIT
Ok. Napisałeś że robiłeś update, ale czy robiłeś to do najnowszej wersji systemu?

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 27 wrz 2017, 06:59
autor: CrashuR
Robiłem i to jest dziwne, bo wcześniej discord śmigał mi na niezaktualizowanym systemie.

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

: 27 wrz 2017, 09:33
autor: EnterVPL
Można jeszcze spróbować to naprawić po rusku: pobierz z neta (z jakieś strony z plikami dll) plik KERNEL32.dll i wrzuć to do folderu z plikiem wykonywalnym discorda.