Strona 3 z 3

Re: Jaki macie sprzęt?

: 20 mar 2013, 15:43
autor: krisot
Mój sprzęt prezentuje się następująco :

Procesor :AMD Phenom 955 podkręcony do 4,0GHz (idzie bez problemu na 4,2)
Chłodzenie: Cooler Master 612S (jedno z lepszych dostępnych na rynku)
Płyta główna: Gigabyte 990XA UD3 (prawie nowa, świetna sekcja zasilania i bardzo dobrze wyposażenie, JESZCZE DŁUGO NA GWARANCJI)
RAM: Goodram 1333MHz (2x2048MB)
Dysk: Samsung F3 500GB
GPU: Sapphire HD5850 Vapor-X (podkręcona)
Zasilacz: Corsair CX500
Napęd: Nagrywarka DVD LG
Obudowa: Aerocool VS9

Re: Jaki macie sprzęt?

: 18 cze 2013, 00:38
autor: Ekhart
Ja sprzętów mam dwa.

Laptop:
HP G62.
Ekran 15.6"
Zintegrowana grafika Intel HD. Filmy można oglądać, ale nawet stary dobry CoD2 tnie :c
Procesor Intel i3 @2.27GHz
4GB RAM, dysk 500GB.
Laptop dość kijowy, ale sprawdza się praktycznie w każdej rzeczy do której go używam.

Komputer:
Procesor Intel i5-2310, 4 rdzenie @2.9GHz
8GB DDR3 RAM
Grafika GeForde GT530 (1GB, nowe gry chodzą, więc jest dobrze).
Dysk 1.5TB. Przymierzam się do kupna jakiegoś 180GB SSD, ale to raczej ciut bardziej odległa przyszłość.

Do tego mysz przewodowa za €5, klawiatura Logitech Media Keyboard 600, monitor HP S2231a (21.5"), i wieżyczka philipsa, w której działa tylko aux (więc robi za głośniki do kompa :p)

Re: Jaki macie sprzęt?

: 18 cze 2013, 03:25
autor: AkiNebula_e
CPU: AMD Phenom II X4 965 dopalony na 3.9GHZ na rdzeń i 8Mb cache 2Lvlu
GPU: AtiRadeon HD 4800 również przetaktowany o jakieś 120Mhz na rdzeniu i 80 pamięci
Monitor: Jakiśtam szajsung, dostałem go za free 21' niestety panorama i led
RAM: 4GB DDR 1333Mhz
HDD: 3 twardziele; 100Gb, 500Gb i 60Gb

Komp ciągnie mi Makera 2k3 z ustawionymi 50 picturesami na ciągłe wyświetlanie z opóźnieniem 0.01s, a to już jest coś :>

I mam jeszcze epickiego laptopa, poslkiego:

CPU: 80486DX266 o zawrotnej prędkości 66Mhz i ze zintegrowaną jednostką do obliczeń zmiennoprzecinkowych (zwany potocznie koprocesor matematyczny/arytmetyczny)
GPU: Zgodna z VGA, 1Mb ram łał, szał. Chyba nawet zgodna z Vesa 1.0
Monitor: Monochromatyczne LCD
Ram: 8MB ramu, Duke Nuke 3d pójdzie
HDD: 10gb

Re: Jaki macie sprzęt?

: 18 cze 2013, 17:13
autor: Ozzaku
Nie ma czym się chwalić, w sumie na te czasy to szału nie ma, ale łapcie :D

System Operacyjny
MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP1
CPU
Intel Mobile Core 2 Duo T5800 @ 2.00GHz 52 °C
Technologia Merom 65nm
RAM
3.0GB 2-Kanałowy DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Płyta Główna
SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. R510/P510 (U2E1)
Grafika
Rodzajowy monitor PnP @ 1280x800
512MBGeForce 9200M GS (Samsung) 50 °C
Dyski Twarde
244GB Hitachi Hitachi HTS543225L9A300 (SATA) 35 °C
Napędy Optyczne
TSSTcorp CDDVDW TS-L633A
DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
Realtek HD Audio (With EDS)