Battle.net blokada konta

Tematy różne, różniste.
Awatar użytkownika
matikun
Posty: 185
Rejestracja: 26 maja 2011, 21:35
Lokalizacja: Area 11

Battle.net blokada konta

Postautor: matikun » 26 kwie 2014, 16:18

Może ktoś z was korzysta z battle.netu i miał taki problem. Otóż zalogowałem się wczoraj o 1 w nocy do battle.netu i odpaliłem Diablo 3. Po ok. 2 minutach wyrzuciło mnie i pojawił się komunikat o podejrzanej aktywności no koncie, że nigdy nie logowałem się o tej porze, czy coś podobnego. Kazali mi zresetować hasło, więc wchodzę w link, ale... zapomniałem imienia i nazwiska jakie wpisałem. Zapewne były fikcyjne :-( . Jest jakiś inny sposób na odblokowanie konta, czy straciłem kilkaset złotych i godzin na marne?

EDIT: Nie wiem czy dobry dział, w razie potrzeby proszę o przeniesienie.
Pracuję nad:

Story of Dracula (akcja/komedia) - data premiery: 2016
Mechanika: 90% ||||||||||
Scenariusz: 100% ||||||||||
Mapy: 50% ||||||||||
Awatar użytkownika
Jazzwhisky
Posty: 4124
Rejestracja: 13 kwie 2006, 21:45
Kontakt:

Re: Battle.net blokada konta

Postautor: Jazzwhisky » 26 kwie 2014, 17:30

matikun pisze:Jest jakiś inny sposób na odblokowanie konta

Raczej tylko bezpośredni kontakt z supportem, wyjaśniając szczegóły problemu - https://eu.battle.net/support/en/article/contact -> https://eu.battle.net/support/pl/help/.
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr
Awatar użytkownika
matikun
Posty: 185
Rejestracja: 26 maja 2011, 21:35
Lokalizacja: Area 11

Re: Battle.net blokada konta

Postautor: matikun » 26 kwie 2014, 18:31

Problem w tym, że tam też trzeba podać imię i nazwisko :? . Wysłałem do nich wiadomość z maila, na którym było zarejestrowane konto, może coś odpiszą.
Pracuję nad:

Story of Dracula (akcja/komedia) - data premiery: 2016
Mechanika: 90% ||||||||||
Scenariusz: 100% ||||||||||
Mapy: 50% ||||||||||
Awatar użytkownika
Gedharm
Posty: 932
Rejestracja: 30 gru 2009, 14:39
Lokalizacja: Wrocław

Re: Battle.net blokada konta

Postautor: Gedharm » 26 kwie 2014, 18:37

Miałem tak samo, nawet dwa razy. Założyłem, że przy wpisywaniu po prostu walnąłem ręką w klawiaturę, więc walnąłem znowu, najwyraźniej tak samo jak przy zakładaniu konta, bo zostało zaakceptowane xD

Btw, mój kolega mówił, że coś tam można kombinować z pytaniem pomocniczym, ew. poszukaj w skrzynce jakiegoś starego maila od blizzarda, oni chyba wstawiają imię i nazwisko przy zwracaniu się do klienta. ("Dear XY" itp.)
Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie :)
Awatar użytkownika
matikun
Posty: 185
Rejestracja: 26 maja 2011, 21:35
Lokalizacja: Area 11

Re: Battle.net blokada konta

Postautor: matikun » 26 kwie 2014, 19:13

Dobra znalazłem tego maila, faktycznie było podane, ale teraz jest inny problem. Nie akceptuje mi tego! Nie wiem dlaczego, pewnie jakiś błąd, ale wyłączyłem przeglądarkę, włączyłem, spróbowałem ponownie i nic. Po restarcie komputera znowu nic.

EDIT: Nie, tam jest tylko nazwa konta, a to chyba nie to samo. Ech.
Pracuję nad:

Story of Dracula (akcja/komedia) - data premiery: 2016
Mechanika: 90% ||||||||||
Scenariusz: 100% ||||||||||
Mapy: 50% ||||||||||
Awatar użytkownika
Szhival
Posty: 109
Rejestracja: 21 kwie 2009, 21:03

Re: Battle.net blokada konta

Postautor: Szhival » 27 kwie 2014, 18:26

Mail do supportu tak i tak. W ostatecznosci przyznac sie do wpisywania blednych danych, moze odblokuja.
Obrazek
Repensum est Canicula

Wróć do „Offtopic”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości