Jest lepiej niż myślałem...
Nie jestem ostatni XD
Mniejsza, serdecznie gratuluje wszystkim zajętych pozycji, a szczególnie Kleo za którą trzymałem kciuki ( po za tym mówiłem jej w weekend że wygra liczę za swoje usługi wróżbiarskie na jakąś dobrą ploteczkę z jej strony XD)
Bardzo podobała mi się recka Micha, ale popieram Dragona że mija się z prawdą, nawet raz był poruszany ten temat na chacie twierdzy.
Co do Dragona myślałem że będzie miał 4, bądź 5 miejsce za raz koło, mnie.
Jeśli chodzi o Crashera powiem szczerze że recka nie przypadła mi do gustu, wypominał błędy autorowi które dało się prosto wytłumaczyć (widać że nie grał w gry z nesa o tematyce DB :) czasami wystarczą źródła dodatkowe, a jako iż podaje się za wielkiego fana DB myślałem że solidniej do tego podejdzie).
Noruj - jego recka na początku mi się podobała, ale po całości tak mnie nieco znudziło.
Nie mniej jednak sądzę iż recenzja jest wporządku, pisze na temat i wszystko co potrzebne zostało zawarte.
Cóż co do mojej recki, tej jak i innym są dla mnie wg. słabe, nie potrafię pisać, zawsze coś pominę, ale przecież liczą się chęci? :P
Chciałem przeprosić Jazz'a za niedopełnienie formalności, poprostu dopiero dziś odczytałem wiadomość bo nie miałem czasu ._.
I marzenie o takim cośku jak u innych za zajęcie miejsca na podium legło w gruzach XD
Golden Forki Special!
- Rahim
- Crashykk
- Kontakt:
Re: Golden Forki Special!
Przyznać się muszę bez bicia, że grałem, aż w 2 Nesówki DB. Nie znam się za bardzo na 2k/2k3, ani początkach RM. Ktoś tam napisał mi nawet, że na tamte czasy gra była dobra. Nie wiem, nie było mnie wtedy na scenie. Prawda jest taka, że większość projektów z mojej tematyki (VX) została już zrecenzowana w gońcu, dlatego wybrałem DB Kulilina i opisałem je trochę na siłę. Efekty widać. :)
Miałem przygotowany inny projekt, który chciałem zrecenzować, ale niestety nie był on produkcją polską. Szczerze powiedziawszy, to chyba zostanę przy zagranicznych grach, bo jakoś lepiej mi ich opisywanie wychodzi
Miałem przygotowany inny projekt, który chciałem zrecenzować, ale niestety nie był on produkcją polską. Szczerze powiedziawszy, to chyba zostanę przy zagranicznych grach, bo jakoś lepiej mi ich opisywanie wychodzi
- INRE
Re: Golden Forki Special!
Przegapiłem... W sumie to nie wiedziałbym i tak na co zagłosować, bo wszystkie recenzje czytało mi się dobrze.
Gratuluję Kleo! :D
Gratuluję Kleo! :D