Problem z "Cytuj"

Wszystkie sprawy związane z forum.
Awatar użytkownika
gwrona1
Posty: 118
Rejestracja: 27 lip 2011, 19:17

Problem z "Cytuj"

Postautor: gwrona1 » 07 wrz 2011, 14:23

Mam taki problem.Kiedy cytuje czyjś post w okienku cytuj pojawia się inna nazwa użytkownika.Jest to trochę męczące.Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gedharm
Posty: 932
Rejestracja: 30 gru 2009, 14:39
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: Gedharm » 07 wrz 2011, 15:37

Zmienić nazwę użytkownika w bbcode
Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie :)
Awatar użytkownika
Jazzwhisky
Posty: 4110
Rejestracja: 13 kwie 2006, 21:45
Kontakt:

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: Jazzwhisky » 07 wrz 2011, 16:00

gwrona1 pisze:Mam taki problem.Kiedy cytuje czyjś post w okienku cytuj pojawia się inna nazwa użytkownika.Jest to trochę męczące.Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Inna nazwa niż powinna? Trochę nie łapię, możesz podać przykład opatrzony screenshotem?

Edit
Btw, sprawdź też sytuację pod innymi przeglądarkami.

Edit2
Masakra. =]
Nasz discordowy czat, 24h/d - https://discord.gg/4GG85kr
Awatar użytkownika
Gedharm
Posty: 932
Rejestracja: 30 gru 2009, 14:39
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: Gedharm » 07 wrz 2011, 17:21

Rozumiem, że kiedy wciskasz np 'cytuj' u Gedharma to w bbcode wpisuje 'Jazzwhisky', tak?
Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie :)
Awatar użytkownika
gwrona1
Posty: 118
Rejestracja: 27 lip 2011, 19:17

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: gwrona1 » 07 wrz 2011, 17:29

@Gedharm Dokładnie.
Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem...
Obrazek
Awatar użytkownika
Foxer

Golden Forki 2008 - Dema (miejsce 2); TA Sprite Contest 3 (miejsce 3); Liga Mapperów Sezon II (miejsce 1); Liga Mapperów Sezon III (miejsce 2); TA Code-Off Edycja V (zwycięstwo)
Posty: 492
Rejestracja: 16 mar 2008, 13:23
Lokalizacja: Tuptusiovo

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: Foxer » 08 wrz 2011, 13:49

Rozwiązanie jest proste. Klikasz przycisk 'cytuj' przy złym poście. Prawidłowy jest POD postem, nie nad nim!
Zapraszam na irc: irc.irchighway.net kanał #rpgmaker
Last.fm: http://lastfm.pl/user/foxer13
Awatar użytkownika
gwrona1
Posty: 118
Rejestracja: 27 lip 2011, 19:17

Re: Problem z "Cytuj"

Postautor: gwrona1 » 08 wrz 2011, 17:15

Foxer,dzięki!PS.
Foxer pisze:jest POD postem

NAD postem:P.
Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem...
Obrazek

Wróć do „Forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość