RTP 2025 by Deathwing

Jeśli chcesz podzielić się swoimi materiałami z innymi użytkownikami forum.

Moderatorzy: GameBoy, Dragon Kamillo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deathwing

GF2022 - Pełne Wersje (msc. 1); TAPE #1 (msc. 1); Liga Mapperów Sezon I (msc. 1) Sezon II (msc. 2) Sezon IV (msc. 3) Sezon V (msc. 1) Sezon VI (msc. 2); TASC 2 (msc. 1)(msc. 3); TASC 3 (msc. 1); TASC 4 (msc. 1)(msc. 1)(msc. 1)
Kontakt:

RTP 2025 by Deathwing

Post autor: Deathwing »

Projekt RTP 2021 zatrzymał się dosyć szybko, bo na jednym tilesecie, ale nie umarł i ciągle siedział mi z tyłu głowy. Korzystając z większej ilości wolnego czasu, wróciłem do niego jakiś tydzień temu i póki co przygotowałem odświeżoną, bardzo mocno przemodelowaną wersję tego samego tilesetu exterior/town/outline z nową paletą. Nie wykluczam wprowadzenia jakichś drobnych poprawek, ale myślę, że przy tym stylu już pozostaniemy. Mam zapał do przerysowywania kolejnych tilesetów, więc tym razem spodziewajcie się update'ów. Nie zaznam spokoju, dopóki nie skończę tego projektu xd

Przykładowa mapka:
Obrazek

DOWNLOAD:

EXTERIOR
Obrazek

INTERIOR
Obrazek

WORLD
Obrazek
Ostatnio zmieniony 29 paź 2025, 01:34 przez Deathwing, łącznie zmieniany 4 razy.
turn up the silence
Awatar użytkownika
Deathwing

GF2022 - Pełne Wersje (msc. 1); TAPE #1 (msc. 1); Liga Mapperów Sezon I (msc. 1) Sezon II (msc. 2) Sezon IV (msc. 3) Sezon V (msc. 1) Sezon VI (msc. 2); TASC 2 (msc. 1)(msc. 3); TASC 3 (msc. 1); TASC 4 (msc. 1)(msc. 1)(msc. 1)
Kontakt:

Re: RTP 2025 by Deathwing

Post autor: Deathwing »

Aktualizacja: na stół wjeżdżają tilesety interior/building/inner i world/main/basis (do ściągnięcia w pierwszym poście). Poza tym exterior dostał też małe poprawki poza tymi, które wprowadziłem krótko po jego publikacji (zmiana dachówek i brzegu wody). Niewykluczone, że jakieś modyfikacje jeszcze się pojawią przed zakończeniem projektu.
turn up the silence
ODPOWIEDZ