FABUŁA:
"Wszystkie światy żyły w spokoju i szczęściu, aż do pewnej chwili... Demoniczne siły zaczęły wręcz zalewać cały żyjący świat. Po kilku dniach dowiedziano się, że demonami są tak zwani Mroczni Rycerze. Nikt nie był przygotowany na tak wielką inwazję zła. Demony zaczęły napadać na okoliczne miasta i wioski. W międzyczasie powstała grupa osób, która zaczęła częściowo powstrzymywać Mrocznych Rycerzy. To było jednak za mało. Po pewnym czasie demony napadły na miasto rodzinne głównego bohatera. Gdy Mroczni Rycerze zaczęli palić miasto, weszli do domu bohatera i jego mistrza (o imieniu Chi). Potwory porywają mistrza, a Zaka (bohatera) zaledwie ogłuszyli. Chłopaka budzi sprzątaczka, która mówi mu, że nauczyciela zabrali do jakichś lochów na terenie płonącego miasta. Zak natychmiast wyrusza na poszukiwanie mistrza.
Po pewnym czasie dołącza do nas ładna dziewczyna o imieniu Delfi. Zak razem ze swoją towarzyszką dalej poszukują nauczyciela. Armia zła jednak dość szybko łapie naszych bohaterów i wpędza do niewoli na 5 lat.
Opisana przeze mnie tu fabuła jest oczywiście w wielkim skrócie i stanowi jedynie marną namiastkę tego, co czeka Cię w dalszej części historii. Jeśli jednak ciekawi Cię co się stanie dalej, nie pozostaje Ci nic innego jak tylko czekać na pełną wersję tej gry."
SCREENY:

Po więcej informacji zapraszam na oficjalną stronę internetową, gdzie znajdziecie również więcej screenów i detali na temat bohaterów, a także forum dyskusyjne, gdzie możecie podzielić się uwagami.
---===www.trianglequest.xn.pl===---
Zapraszam do komentowania!
WAŻNY UPDATE!!!
26.10.2007r o godzinie 21:00 miała miejsce premiera Dragon Hell. Z wielką przyjemnością prezentuję Wam pełną wersję gry. Powstawała ona w bólach i poświęceniu przez co najmniej 2 lata - mam tym większą satysfakcję, że wreszcie udało mi się ją skończyć :) .
DOWNLOAD:
Przygotowaliśmy kilka linków, z których możecie ściągnąć Dragon Hell - tak, aby każdy mógł ją w dowolnym momencie pobrać bez żadnych przeszkód.
DOWNLOAD 1
DOWNLOAD 2
DOWNLOAD 3
DOWNLOAD 4
DOWNLOAD 5
DOWNLOAD 6
Po więcej informacji odnośnie gry zapraszam na naszą stronę internetową [ http://www.trianglequest.xn.pl ].