Postautor: Pantera » 15 lut 2009, 15:17
nie wiem czy to bylo celowe, ale wodnioslem wrazenie, ze w levelach z zabijaniem odpowiedniej ilosci szkieletow trzeba zabic ich dokladnie tyle, jak zabijemy wiecej to kicha.
przy uzyciu super biegu nie zbieramy przedmiotow na naszej drodze
oprocz tego (nie jestem tego teraz pewien) bylo tak, ze o ile w innych typach leveli tracilismy zycia przy porazce, w time trialach po uplywie czasu game over byl od razu, nie wazne ile mielismy zyc.
w kwestii wygody, co bys powiedzial na przyporzadkowanie speciaji do literek ASDFG? troszke mniej gimnastyki moim zdaniem by bylo.
mysle, ze moglo by sie nadac jakies odliczanie przed rozpoczeciem danego levelu (w szczegolnosci w time trialach), tzn wchodzimy do pomieszczenia, mamy 3, 2, 1, GO! i dopiero calosc rusza. to by bylo leciutkie ulatwienie, ale mi by sie podobalo. no chyba, ze inni nie potrzebuja i ja lamer jestem ;P
przy komputerku polecenie Stan moglo by tez pokazywac stan naszych power-upow
i niech kolejnosc power-upow bedzie taka sama w sklepie i na HUDzie, bo mi to lekki metlik robilo.
co do gry: mi sie bardzo podobala! mysle, ze moge z czystym sumieniem stwierdzic, ze kiedy znowu zgine podczas grania w jakiegos fpsa, lub po prosty bedzie mi sie nudzic albo cus, wpadne wielokrotnie na pomysl: "A strzele sobie pare leveli w 8bita" :) muzyka, grafika moim zdaniem swietnie do siebie pasuja i wspolgraja naprawde dajac klimat jakiejs daawno zapomnianej (s)nesowej produkcji. I czy mi sie zdaje, czy charsety maja tylko dwie klatki animacji? how did you do that?
Ogolnie, jak dla mnie, pare rzeczy do lekkiej poprawki i gierka jest pikna! :)
None ov thy empty gods shall ever stand above me!
transparent avatar thx to Kalashnikov