@tiberium
Źle zrozumiałeś.
1.
To co piszesz jest trochę bez sensu. No bo patrz: piszesz że gdyby nie regulamin to te gry by udostępnił.

Za dużo teorii spiskowych tutaj wprowadzasz.
Jako mistrz, Reptile może w każdej chwili zmienić regulamin. Poza tym ilu ludzi już rościło sobie rację, nie mając racji. A ta wcześniejsza wersja regulaminu Twierdzy RPG Makera, niż obecna, została napisana właśnie przez takiego debila. Dobrze, że Reptile usunął te punkty.
2.
Żeby wypowiadać się na czyjś temat to trzeba mieć dobre obeznanie i grube dowody. To że usunął z Twierdzy jakąś grę, wcale nie oznacza, że ją ma.
Czy to, że wszystkie oryginalne gry z serii "Green Levithan" zostały zrobione przez Reptile'a, nie jest wystarczającym dowodem, że jednak ma każdą grę z tej serii?
3.
a skąd wiesz że to ON ją usunął? czyżbyś bazował na jakiś archiwalnych wiadomościach i tych archwialnych stronkach?

Nie pozwól by ci woda sodowa uderzyła do głowy, bo te źródła kłamią.
Obecnie to właśnie Reptile jest mistrzem na Twierdzy RPG Makera. Gdyby których z jego obecnie podwładnych umieścił TERAZ jakąkolwiek grę z serii "Green Levithan" na Twierdzy RPG Makera (Kurisuroku zrobiłby to najpewniej, bo jest w Wielkiej Radzie), to Reptile miałby największe uprawnienia do tego, żeby tę grę usunąć, nawet, jeśli to ktoś inny niż Reptile, umieściłby tę grę właśnie tam.
4.
To czy gierkę udostępni to jest jego wola. Chce to ją udostępni, nie chce to nie.
Być może ma jakiś zamysł i nie powiniśmy go zadręczać.
Wiem, że jak udostępni, tak udostępni. O ile w ogóle udostępni. A jak w ogóle ma jakiś zamysł,to jemu ten zamysł zostawmy.
@Rahim
1.
Mateusz, proszę cię zacznij myśleć, to nie boli. Sam mam z tym czasem problem, ale ostatnio wychodzi.
Chyba sam diabeł cię wysłał na to forum, skoro nie tolerujesz osób starających się myśleć tylko, kiedy myślenie jest potrzebne, szanujesz tych, co za dużo myślą.
2.
Yep. To prawda Reptile ma GL1, ale jak sam to stwierdził gra jest gniotem i nie ma co jej pokazywać do kiedy jej nie poprawi (niektórzy powinni brać przykład). Część 1,2,3 DQ, zostaną dodane jak już Dragon wspomniał do nowego tłumaczenia ME.
Reptile jest twórcą każdej gry z oryginalnej serii "Green Levithan". Jako twórca gier z serii "Miasteczko Nowoczesne", nawet, jeśli ukończę prace nad grą, nie kasuję projektu. Stąd typowałem, że Reptile ma "Green Levithan 1". Ale z racji tego, że Reptile i ja to dwie różne osoby, (a do tego nie rozmawiamy jeden z drugim), nie miałem pewności, że ma "Green Levithan 1", więc to, że ma tę grę, to był strzał. Co do udostępnienia, to zasadzie mógłby udostępnić obecną wersję "Green Levithan 1" na mediafire.com dla tych, co nie mają zamiaru czekać na nową wersję. Zresztą i tak naprawdę dużo wody w dół Wisły popłynie, zanim nowy RPG Maker ME będzie gotów. Poza tym moim zdaniem w grze do poprawy najbardziej kwalifikują się błędy techniczne (zagrajcie sobie w "Megamana" (jedynkę lub czwórkę), gdzie są błędy techniczne).
3.
Myślę że rozwiałem w tym momencie wątpliwości Mateusza do tego czy zobaczy tą część, więc dalszy spam, i dodawanie Dragonowi roboty z czyszczeniem działu Twierdzy jest zbędny =)
I tak nadal wątpię, żeby nowy "Green Levithan 1" był już 03 lipca 2015 roku o godzinie 17:00.
@__temat__
Skoro Reptile nie może udostępnić tej gry oficjalnie,. to niech chociaż na czas prac nad nowym RPG Makerem ME wrzuci na mediafire.com i linka podeśle zainteresowanym na maila.