Gospoda - nasz serwer na Discord

Strony autorskie, inne inicjatywy internetowe poświęcone RM.
Awatar użytkownika
Reigh
Posty: 104
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Reigh » 10 lip 2017, 10:33

Może programiści zdołali już to naprawić bo u mnie też wszystko śmiga :)
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 583
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 10 lip 2017, 10:41

Skoro działa to dobrze. Pewnie to była chwilowa usterka :-)
Moje projekty:
Najnowszy utwór na kanale: MusicVPL - Freestyle Acoustic Guitar
Awatar użytkownika
Reigh
Posty: 104
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Reigh » 22 sie 2017, 19:20

A jednak mimo początkowych trudności i przeszkód inicjatywa odniosła sukces :-D Nasz serwer na Discordzie ma się dobrze i funkcjonuje znakomicie. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali tę ideę. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 463
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 26 wrz 2017, 22:26

Jakiś pomysł dlaczego discord mi nie działa po wymianie PC? Google mówi mi, że mam ściągnąć update, ale gdy to robię system odpowiada, iż owy update jest już zainstalowany.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dr.Man
Posty: 127
Rejestracja: 10 lip 2013, 12:13

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Dr.Man » 26 wrz 2017, 22:36

Zaproponuję coś z klasyki xD
Odinstaluj Discorda i zainstaluj ponownie a następnie uruchom ponownie komputer,
Obrazek
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 463
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 26 wrz 2017, 22:44

To się wyświetla podczas próby instalacji ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 583
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 26 wrz 2017, 23:25

CrashuR pisze:Obrazek


Zgaduję że masz Windows 7. Taki błąd pojawia się gdy ma się niezainstalowane aktualizacje systemowe. Aktualizacja systemu powinna pomóc.
@EDIT
Ok. Napisałeś że robiłeś update, ale czy robiłeś to do najnowszej wersji systemu?
Moje projekty:
Najnowszy utwór na kanale: MusicVPL - Freestyle Acoustic Guitar
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 463
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 27 wrz 2017, 06:59

Robiłem i to jest dziwne, bo wcześniej discord śmigał mi na niezaktualizowanym systemie.
Obrazek
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 583
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 27 wrz 2017, 09:33

Można jeszcze spróbować to naprawić po rusku: pobierz z neta (z jakieś strony z plikami dll) plik KERNEL32.dll i wrzuć to do folderu z plikiem wykonywalnym discorda.
Moje projekty:
Najnowszy utwór na kanale: MusicVPL - Freestyle Acoustic Guitar

Wróć do „Pozostałe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości