Gospoda - nasz serwer na Discord

Strony autorskie, inne inicjatywy internetowe poświęcone RM.
Awatar użytkownika
Rykes

Golden Forki 2017 - Dema (miejsce 2)
Posty: 135
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Rykes » 10 lip 2017, 10:33

Może programiści zdołali już to naprawić bo u mnie też wszystko śmiga :)
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 596
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 10 lip 2017, 10:41

Skoro działa to dobrze. Pewnie to była chwilowa usterka :-)
Moje projekty:
Awatar użytkownika
Rykes

Golden Forki 2017 - Dema (miejsce 2)
Posty: 135
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Rykes » 22 sie 2017, 19:20

A jednak mimo początkowych trudności i przeszkód inicjatywa odniosła sukces :-D Nasz serwer na Discordzie ma się dobrze i funkcjonuje znakomicie. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali tę ideę. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 489
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 26 wrz 2017, 22:26

Jakiś pomysł dlaczego discord mi nie działa po wymianie PC? Google mówi mi, że mam ściągnąć update, ale gdy to robię system odpowiada, iż owy update jest już zainstalowany.

Obrazek
Ponieważ, gdyż, bo tak. ~ CrashuR
Awatar użytkownika
Dr.Man
Posty: 133
Rejestracja: 10 lip 2013, 12:13

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Dr.Man » 26 wrz 2017, 22:36

Zaproponuję coś z klasyki xD
Odinstaluj Discorda i zainstaluj ponownie a następnie uruchom ponownie komputer,
Obrazek
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 489
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 26 wrz 2017, 22:44

To się wyświetla podczas próby instalacji ;p
Ponieważ, gdyż, bo tak. ~ CrashuR
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 596
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 26 wrz 2017, 23:25

CrashuR pisze:Obrazek


Zgaduję że masz Windows 7. Taki błąd pojawia się gdy ma się niezainstalowane aktualizacje systemowe. Aktualizacja systemu powinna pomóc.
@EDIT
Ok. Napisałeś że robiłeś update, ale czy robiłeś to do najnowszej wersji systemu?
Moje projekty:
Awatar użytkownika
CrashuR

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Posty: 489
Rejestracja: 16 gru 2011, 16:08
Lokalizacja: Inowrocław
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: CrashuR » 27 wrz 2017, 06:59

Robiłem i to jest dziwne, bo wcześniej discord śmigał mi na niezaktualizowanym systemie.
Ponieważ, gdyż, bo tak. ~ CrashuR
Awatar użytkownika
EnterVPL
Posty: 596
Rejestracja: 11 kwie 2016, 17:16
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: EnterVPL » 27 wrz 2017, 09:33

Można jeszcze spróbować to naprawić po rusku: pobierz z neta (z jakieś strony z plikami dll) plik KERNEL32.dll i wrzuć to do folderu z plikiem wykonywalnym discorda.
Moje projekty:
Awatar użytkownika
PInroz
Posty: 800
Rejestracja: 28 paź 2014, 22:24
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: PInroz » 22 maja 2018, 19:26

SIEMA WSZYSTKIM :mrgreen:

Sformatowałem sobie laptopa, i wgrałem Widnowsa 10, mam teraz problem bo nie mogę zalogować się na konto na discordzie :cry: Wie ktoś jak można to naprawić :?:
Obrazek

:cry: :cry: :cry: Nie mogę latać, bo stałem się kaleką :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Rykes

Golden Forki 2017 - Dema (miejsce 2)
Posty: 135
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Rykes » 22 maja 2018, 19:32

PInroz pisze:SIEMA WSZYSTKIM :mrgreen:

Sformatowałem sobie laptopa, i wgrałem Widnowsa 10, mam teraz problem bo nie mogę zalogować się na konto na discordzie :cry: Wie ktoś jak można to naprawić :?:

Opisz dokładniej problem. Jak dokładnie nie możesz się zalogować? Miałeś ustawioną weryfikację dwuetapową? Pamiętaj, że musisz potwierdzić kod od zespołu Discord jeśli logujesz się z nowego miejsca (twój laptop z nowym systemem).
Awatar użytkownika
PInroz
Posty: 800
Rejestracja: 28 paź 2014, 22:24
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: PInroz » 22 maja 2018, 19:34

Wyświetliło mi się okno w którym musiałem wpisać e-mail i hasło, wszystko zrobiłem, a zamiast się zalogować to utworzyłem nowe konto :?
Obrazek

:cry: :cry: :cry: Nie mogę latać, bo stałem się kaleką :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Rykes

Golden Forki 2017 - Dema (miejsce 2)
Posty: 135
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Rykes » 22 maja 2018, 19:45

Rozumiem, że próbowałeś zalogować się przez przeglądarkę. Jest tam opcja zalogowania się na już istniejące konto :-)
Awatar użytkownika
PInroz
Posty: 800
Rejestracja: 28 paź 2014, 22:24
Kontakt:

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: PInroz » 22 maja 2018, 19:52

Nie próbowałem, mógłbyś podać link :?:
Obrazek

:cry: :cry: :cry: Nie mogę latać, bo stałem się kaleką :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Rykes

Golden Forki 2017 - Dema (miejsce 2)
Posty: 135
Rejestracja: 31 gru 2016, 10:00

Re: Gospoda - nasz serwer na Discord

Postautor: Rykes » 22 maja 2018, 19:57

Link: https://discordapp.com/login
A w aplikacji też powinna być opcja zalogowania się na istniejące konto.

Wróć do „Pozostałe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości