To jest świetne, że skończyłeś tę grę. Pamiętam, że klimat i humor z początkowych screenów, które zaprezentowałeś - urzekł mnie wystarczająco, aby zainteresować się grą. Świetna sprawa, że zrobiłeś z tego skończoną grę. Zabieram sie za granie.WładcaKasztanów pisze: ↑30 sty 2021, 18:50Dzięki za to wsparcie! Od razu dodało mi potrzebnych motywacji i sił!![]()
Albowiem, choć planowałem ukończyć Rycerską Opowieść do końca poprzedniego roku, to jednak okzało się, że tego wszystkiego było dla mnie trochę za dużo... Tak więc, rzucam projekt w cholerę! Niech mi ktoś napisze skrypt, żeby gra zrobiła się sama, jak ktoś chce, to podrzucę komuś napisane już dialogi, reszta mnie nie obchodzi... Chcecie ładne mapki?! CHCECIE ŁADNE I CIEKAWE MAPKI?!?! Róbcie je sobie sami! Mam dość tego wszystkiego! Przez to cholerstwo nie śpię, źle jem, nie widuję się z rodziną. Nawet psycholog, do którego nigdy nie chodziłem, doradzał mi, żeby zostawić ten projekt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak więc, po tym słowie wstępu oficjalnie chciałbym oznajmić, że PEŁNA WERSJA Rycerskiej Opowieści jest już gotowa, przeze mnie sprawdzona i gotowa do pobrania pod niżej ukazanym linkiem:
https://www.mediafire.com/file/ha1gi7ku ... a.rar/file
I tak, pomimo powyższego nieco żartobliwego wylewu, jest to gra, w którą włożyłem pełnię swoich starań, aby dać graczom, to co mogłem z siebie dać najlepszego. Mam nadzieję, że oczekiwań nie zawiodę!![]()
RGSS202E tego gra wymaga aby działać...wyskakuje error