[VX Ace] Sunset Rain

Pełne Wersje i Dema stworzone we wszelakich wersjach RM. Uwaga na zasady zakładania tematów!

Moderatorzy: Kleo, GameBoy, Dragon Kamillo

Awatar użytkownika
Karrmel21

Golden Forki 2022 - Pełne Wersje (miejsce 1);Golden Forki 2020 - Pełne Wersje (miejsce 1)
Kontakt:

Re: [VX Ace] Sunset Rain

Post autor: Karrmel21 »

Okładka angielskiej wersji, więc w sumie pasuje:
Spoiler:
Dzisiaj wypadają dwa lata od powstania gry i akurat tak się złożyło, że angielska wersja wychodzi w piątek... Więc ta polska także dostała aktualizację, gdyż podczas testowania tłumaczenia znalazłem parę błędów, które umknęły mi wcześniej. Nie robiłem notatek w trakcie, więc nie pamiętam dokładnych zmian ale nie było tam nic wielkiego.

Tak czy inaczej - gra ma w końcu ostateczną wersję i mam nadzieję, że już nie będę musiał do niej wracać.

Link do pobrania: Dla nowych graczy: w oryginalnym poście znajdują się także link do pełnej solucji, żeby każdy mógł przejść grę bez problemu (nawet TY!).

Też, przy okazji - jako, że gra będzie już niedługo dostępna światowo i nikt nie powinien czuć się pozostawiony w tyle - w końcu wydałem pełny soundtrack do gry, który zawiera także utwory "spoilerowe". Naturalnie, wszyscy tutaj zdążyli już przejść grę więc nikt nie będzie się ich obawiał:

CZĘŚĆ 1 (minimalne spoilery + podkład pod rozgrywkę)
CZĘŚĆ 2 (spoilery + bonusowe utwory)
Moje gry:
SpaceSave(Skończone - 2017)
Cień w Obiektywie: Wersja Rozszerzona (Skończone - 2020)
Sunset Rain(Skończone - 2022)
sancTis: Dies Irae(T.B.A.)
ODPOWIEDZ