[VX] ME.

Problemy związane z pracą w RM, poszukiwania współpracowników. Uwaga na zasady zakładania tematów!

Moderatorzy: Dragon Kamillo, GameBoy

Awatar użytkownika
Yoroiookami

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 2); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2010 - Gry (miejsce 2)
Posty: 503
Rejestracja: 02 wrz 2014, 12:45

[VX] ME.

Postautor: Yoroiookami » 09 lis 2017, 13:53

Kiedy odgrywane jest ME na mapie, BGM automatycznie się wycisza na czas odgrywania.
Chciałbym, żeby ME trochę przyciszało BGM, ale nie kompletnie.
Można gdzieś to przestawić w jakikolwiek sposób? Mało ważne, ale byłoby fajnie. :I
Awatar użytkownika
Rave

Golden Forki 2010 - Dema (miejsce 2)
Posty: 1955
Rejestracja: 15 kwie 2009, 21:33
Lokalizacja: '; DROP TABLE 'Messages'

Re: [VX] ME.

Postautor: Rave » 09 lis 2017, 14:58

Z tego co kojarzę to ME jedzie na tym samym "playerze" co BGM, więc nie wiem. Może coś w skryptach znajdziesz, ale jest też taka opcja że jest to część wbudowanej klasy audio i wtedy nic z tym nie zrobisz.
Awatar użytkownika
Dragon Kamillo

Golden Forki 2016 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2013 - Zapowiedzi (zwycięstwo); Liga Mapperów Sezon IV (miejsce 2)
Posty: 1788
Rejestracja: 18 paź 2009, 21:23
Lokalizacja: Poznań/Granowiec

Re: [VX] ME.

Postautor: Dragon Kamillo » 09 lis 2017, 15:02

Odgrywaj ME jako SE?
Awatar użytkownika
Yoroiookami

Golden Forki 2015 - Pełne Wersje (miejsce 2); Golden Forki 2014 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2010 - Gry (miejsce 2)
Posty: 503
Rejestracja: 02 wrz 2014, 12:45

Re: [VX] ME.

Postautor: Yoroiookami » 09 lis 2017, 16:09

Tak Dragon Kamillo, tak. Głównie zapytałem, bo nie mam ochoty przestawiać wielu, wielu, wielu, wielu zdarzeń. Wygląda na to, że nie mam innej opcji. :I
Awatar użytkownika
Dragon Kamillo

Golden Forki 2016 - Pełne Wersje (miejsce 3); Golden Forki 2013 - Zapowiedzi (zwycięstwo); Liga Mapperów Sezon IV (miejsce 2)
Posty: 1788
Rejestracja: 18 paź 2009, 21:23
Lokalizacja: Poznań/Granowiec

Re: [VX] ME.

Postautor: Dragon Kamillo » 09 lis 2017, 19:09

Nie no jest XD - przekopiować w skryptach żeby polecenie odegraj me było po prostu kopią odegraj se - ale nie wiem czy to nie rozwali ci czegoś innego.

Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Jazzwhisky, Necromo i 5 gości